UDSTILLINGER

UDSTILLINGER

I dag blev jeg mig selv

Maleri og mixed media

14. APRIL -  12. AUGUST 2019...og for altid


De værker, du kan opleve i galleriet er mine egne ting. Min inspiration er natuen, børnebøger, Street Art, arkitektur, Cobra, Dada og bøger om teknik. Jeg er uddannet fra kunstakademiet Gerrit Rietveld i Amsterdam og Designskolen Kolding.


Du vil af og til kunne se mig arbejde i galleriet, da jeg også bruger det som mit atelier. 

Yapyap 

Illustrationer og malerier

1. MARTS -  29. MARTS 2019


Kristina Gordons skønne univers af fabeldyr og nuttede skovvæsener kommer til at fylde væggene i STYLELAB GALLERY i marts måned. Her kan man opleve originale skitser af Tisipels, Pusmis og Yap, der er tegnet med den fineste streg.

 

Kig forbi til fernisering fredag den 1. marts kl. 17.00 - 19.00, hvor du vil kunne møde Kristina Gordon.

En verden under overfladen 

Illustrationer og malerier

18. JANUAR -  22. FEBRUAR 2019


I januar fyldes Stylelab Gallery med farverige og sjove illustrationer fra børnefagbogen "Alverdens spørgsmål om fisk", som Mikkel Milsgaards har skrevet og Christina Elvira Godsk så smukt har illustreret.   


Kig forbi til fernisering fredag den 18. januar kl. 17.00 - 19.00, hvor du også vil kunne købe børnefagbogen "Alverdens spørgsmål om fisk".

Nu er det jul igen 

Illustrationer

23. NOVEMBER -  21. DECEMBER 2018


Jeg har glædet mig til at skulle fylde galleriet med Susanna Hartmanns hyggelige juleillustrationer. De håndtegnede værker er fra forskellige børnebøger og kagedåser.


Det er også muligt at købe forskellige juleletlæsningsbøger til børn.

Down under

Illustrationer

13. OKTOBER -  22. NOVEMBER 2018


Denne udstilling indeholder Michael Schiøler Tingsgårds illustrationer og skitser fra en studietur i Australien i sommeren 2018, samt illustrationer fra den anmelderroste grafiske novelle Søen af Henriette Rostrup.

Pigesind

Illustrationer

15. SEPTEMBER -  11. OKTOBER 2018


Det er sart og stærkt på samme tid, når pigeportrætter, fabeldyr og monstre blandes i Lena Nikolajsens yndige rene univers.

De syltede børn

Miserable sjæle

Illustrationer

11. AUGUST -  13. SEPTEMBER 2018


Oplev Dorte Karrebæks skarpe sørgmodige illustrationer fra bogen De syltede børn. En gådefuld og forunderlig fascination af det misdannede, skæve og uforståelige.


Barnlige sjæle vil blive begejstret for de livlige og letforståelige værker fra bogen Stakkels kanin, som Dorte Karrebæk selv har forfattet.


Udstillingen indeholder også smukke botaniske illustrationer fra bogen Sangens Sang.


Narrestreger

Illustrationer

13. JUNI -  30. JUNI 2018


Man kan nå at opleve  Anettte Andersens vanvittige rå skitser i STYLELAB GALLERY i juni, inden hun drager til Berlin, hvor den næste udstilling finder sted i august.

Alt og ingen verdens ting

Alt og ingen verdens ting

Illustrationer

9. MAJ -  9. JUNI 2018


Følsom, modig og humoristisk er Cato Thau-Jensens kunstneriske streg.


Collager til bogen ”Ingen verdens ting”, skrevet af forfatteren Martin Glaz Serup, udstilles side om side med originale illustrationer fra Anita Krumbachs anmelderroste bog ”Nivemaskinen”, samt originale illustrationer fra den lidt uhyggelige, men meget morsomme billedbog ”Hvidt og blidt & kridt” af forfatteren Kim Fupz Aakeson.


Et finurligt og dragende univers, der sætter gang i fantasien.

© Copyright. All Rights Reserved.